Flower & design By Mandy | Bloemist en Bloemsierkunst


Referenties

Plaats uw bericht op onze website

* Deze wordt niet op de website geplaatst.

Bloemen

Na het overlijden van opa heb ik Mandy gebeld voor de bloemen.

Super goed en leuk contact.

En uiteraard snel geregeld en hele mooie bloemen laten maken

Mandy super bedankt !!!!!! helemaal super

Groetjes mark

Kunstenares

Kunstenares, je hebt echt een heel prachtig bloemstuk gemaakt voor mijn jarige vrouw. Ze is er ontzettend blij mee.

tropisch bloemarrangement

Ik en mijn familie hebben door Mandy de huiskamer van onze overleden moeder geheel aan laten kleden met Tropische bloemarrangementen. Stuk voor stuk zijn ze prachtig geworden! Ook de losse bloemen waren heel erg mooi! Nogmaals ontzettend bedankt!

Bedankt!

Wat een cadeau heb je ons bezorgd! Prachtige Orchidee opgemaakt in een schitterende vaas.

bruiloft juli '17

Wij willen je nogmaals bedanken voor het schitterende bruidsboeket en bijpassende corsage's die je voor ons gemaakt hebt. Tijdens onze dag hebben we vele complimenten gehad over de bloemen!

rouwstukken

we zijn gisteren in het rouwcentrum bij onze moeder geweest en de bloemstukken zijn stuk voor stuk prachtig geworden! Ontzettend bedankt!

Bloemarrangement

Bij deze willen we je laten weten dat we zeer tevreden zijn over het mooie bloemstuk dat je hebt gemaakt voor onze moeder. Het geheel was werkelijk PRACHTIG! Nogmaals hartelijk dank.

Bloemen

Het bloemstuk dat jij voor mijn broer hebt gemaakt voor zijn begrafenis vonden wij geweldig. Mijn zus en ik waren er erg van onder de indruk. Wij willen je daarom ook heel hartelijk bedanken temeer omdat je het verzoek om iets te maken zo laat binnen kreeg. Het zag er werkelijk prachtig uit, vooral de kleuren die je had uitgekozen. Mede namens mijn zus en broer wens ik je veel succes met je mooie beroep.

Bloemstuk

Ik wil je namens mijn familie heel hartelijk danken voor het mooie bloemwerk dat je hebt gemaakt voor onze moeder. We vonden het alleen een prachtige combinatie, precies de kleuren van de rozen die wij bedoelde.

Bruiloft

Dankjewel voor alle goede zorgen voor onze bruiloft! je had het super geregeld!