Flower & design By Mandy | Bloemist en Bloemsierkunst


Rouw

Een persoonlijk arrangement bij het afscheid

Als een dierbare overlijdt wilt u natuurlijk afscheid nemen op een wijze die recht doet aan uw band met de betrokkene. Een rouwarrangement is daarvoor uitermate geschikt. Vooral als een arrangement iets persoonlijks heeft, waardoor het goed past bij de overledene, of bij de gevoelens die u wil uitdrukken.

Mooiste bloemen

Al eeuwenlang worden overledene door vrienden, familie en kennissen herdacht met de mooiste bloemen. Het is een traditie die over de hele wereld in ere wordt gehouden, door mensen van verschillende rassen en geloven. Ook ik houd vast aan die gewoonte, want met een zelfgemaakt passend bloemarrangement of een raak gekozen bloem kan u vaak zeggen wat u met woorden niet tot uiting zou kunnen brengen.

Met bloemen tonen we onze liefde en diepste respect voor de dierbare overledene. Ik hoop u voldoende inspiratie te bieden om ook voor uw dierbaren de mooiste rouwwerken te maken en daarmee een zorg uit handen te nemen en bij te dragen aan een waardig en gepast afscheid.

Thuisbezoek

Zonder meerkosten wordt u aan huis bezocht op een moment dat u dit uitkomt. Uw eigen wensen kunnen vertaald worden in een persoonlijke bloemengroet.